Swipe

Swipe produktserien inkluderar traditionella rengöringsmedel och tvättvårdsprodukter.
​​​​​​​Dessutom innehåller den produkter avsedda för diskmaskinen. ​​​​Swipe produktserien inkluderar även städredskap och städprodukter i mikrofiber.

Swipe rengöringsprodukter har en lång tradition. De har använts runt om i världen i mer än 50 år. Swipe produkterna är effektiva kemiska rengöringsmedel med biologiskt nedbrytbara aktiva komponenter.


Produkterna är ett koncentrat som användaren späder ut med vatten eller används med extremt låg dosering. Detta hjälper till att skydda miljön mot onödigt avfall av förpackningsmaterial.

Tack vare koncentratet tar det också mindre energi att producera, transportera och lagra produkterna. Swipe rengöringssortimentet omfattar alla universella rengöringsmedel som behövs för rengöring i hemmet.


Koncentrat underlättar också konsumentens vardag, då innehållet i städskåpet inte behöver fyllas på hela tiden. Beroende på produkt och användningsändamål kan en flaska koncentrat räcka till ca 6-250 flaskor med färdigt rengöringsmedel.


Swipe tvättserien är en heltäckande produktserie för hemtvättvård. Det ingår den nya generationens tvättmedel Family White samt specialprodukter utvecklade för blekning, sköljning och uppfräschning av tvätt.

Alla tvättmedel i serien är varaktiga koncentrat, så användningen är mycket ekonomisk tack vare den låga dosen och samtidigt blir det mindre förpackningsavfall än vanligt.