Partyförmåner

HÅLL ETT PARTY
HomCare partyn kombinerar avslappnad samvaro med möjligheten att lära känna högkvalitativa produkter ordentligt, med tid och under ledning av en expert. Som värdinna kan du har ett party som passar just dig och samtidigt kommer vi att belöna dig med underbara förmåner.


Ett party är ett perfekt sätt att bekanta sig med våra produkter. På ett party samlas bekanta, släktingar och grannar hemma hos Värdinnan/Värden eller på hens stuga, arbetsplats eller på någon annan lämplig plats.

På partyt berättar en HomCare-representant om produkterna, ger användartips samt delar sina egna erfarenheter och aktuella erbjudanden.

Partyt kan också ha ett specifikt tema, till exempel ansiktsvård, fotvård, rengöring av hemmet, klädtvätt, etc. Be din HomCarerepresentant berätta om fler teman! Ett alternativ till traditionella partyn är moderna onlinepartyn, där gästerna kan delta från sin egen soffa.

​​​​​​​Som värdinna/värd får du förmåner

Som Värdinna/Värd bjuder du in gästerna och du kan bjuda på fika. Som tack får du en partypresent.

I februari och mars är partypresenten en produkt som inte normalt finns till försäljning. Produkten är Déesse Protective Hand Cream (värde 240 kr).

Déesse Protective Hand Cream appliceras före aktiviteter som påverkar dina händer (som trädgårdsarbete, utomhusaktiviteter i kylan, etc.). Krämen skapar ett tunt skyddande lager på dina händer för att förhindra hudirritation och behålla hudens fuktighet.

Du kan även få en produkt till halva priset (när beställningen som levereras till dig är minst 500 kr) som du fritt kan välja bland de produkter i katalogen som är understrukna och har en shoppingbag bredvid priset.

Dessutom får du en partyförmån för alla dina egna beställningar och de av inbjudna gäster som levereras till dig. Beloppet för partyförmånen bestäms baserat på det totala beloppet för beställningen enligt följande:


Beställningen summa minst Partyförmån
1 000 kr 100 kr
2 000 kr 200 kr
4 000 kr 500 kr
8 000 kr 1 200 kr


Du kan använda partyförmånen för att köpa dina egna favoritprodukter (ord.pris) från denna katalog. Boka party med en HomCare-representant så upptäcker du att det är en trevlig och givande omväxling i vardagen!


Nu kan du som Värdinna/Värd även få presentkort för beställningr som görs separat i webbshoppen