Aktuella erbjudanden

Här hittar du juni månads erbjudanden och kampanjer.

Många börjar sin semester denna månad och vi har valt ut månadens erbjudanden med produkter som passar både för semester och resor.

30/60 tvättförstärkare är en mångsidig produkt som passar som mattvättmedel tillsammans med Family White tvättpulver. Den hjälper till att få bort olika fläckar från kläder och gör vita kläder vitare samt fräschar upp färgade kläder. Kolla instruktionerna nedan för alla användningsområden.

BioSwipe Fresh Air är en biologisk luktborttagare som späs ut med vatten före användning. Ett koncentrat räcker till 10 sprayflaskor. Fungerar bra för att fräscha upp både luft och textilier. BioSwipe Fresh Air innehåller ingredienser som är effektiva men säkra för användaren, objektet och miljön.

Cleaning Wipes är en utmärkt produkt både hemma och på resan. Burken innehåller en rulle med 80 torra dukar. Fukta dukarna med valfri utspädning (t.ex. Multi Clean, Sanit eller Somthin'Else) och torka. Just nu får du Cleaning Wipes-dukar till ett mycket förmånligt pris. Du får Cleaning Wipes-dukar tillsammans med en refillförpackning (totalt 160 dukar) för endast 110 kr.

Aloe Gel har varit en pålitlig produkt för många familjer i årtionden. Under sommaren händer det ibland olyckor och Aloe Gel passar då bra som första hjälpen för olika skavsår. Aloe Gel lugnar bland annat solsvedd hud, lindrar muskelsmärta och minskar klådan från insektsbett. Aloe Veran i Aloe Gel uppfyller de högsta kvalitetskraven av ACTIValoe.


​​​​​​​