Aktuella erbjudanden

Här hittar du juli månads erbjudanden och kampanjer.

I juli är tvättar många sina mattor, för särskilt under heta sommardagar torkar stora mattor och täcken snabbare.

Som en av julis erbjudandeprodukter har vi valt vår favoritprodukt Family White 1 kg. Tillsammans med 30/60 tvättförstärkaren är det ett utmärkt tvättmedel för just mattor, men det är också mycket populärt som tvättmedel för hela familjens vita och färgade tvätt. Family White är doftfritt och det löses upp och sköljs ur tvätten väl. Tack vare dessa egenskaper lämnar det inga tvättmedelsrester i kläderna, vilket gör det lämpligt även för personer med känslig hud och allergier. Family White är mycket drygt och tack vare den lilla doseringen räcker en förpackning på 1 kg upp till 67 tvättar.

Julis erbjudandeprodukter inkluderar också våra förnyade klassiska produkter tillverkade i Finland: Somthin'Else och Swipe Original. Somthin'Else är ett neutralt allrengöringsmedel koncentrat för ömtåliga ytor och naturmaterial (t.ex. läder-, parkett-, laminat- och träytor). Mångsidiga Somthin'Else är också bra som handdiskmedel och handtvål.

Den blå Swipe Original är produkten som hela Swipe-serien härstammar från. Swipe Original är ett alkaliskt allrengöringsmedelkoncentrat, som är särskilt effektivt för att rengöra fettfläckar. Swipe Original späds ut i olika styrkor i sina egna spädningsflaskor. En mild utspädning rengör t.ex. fönster, speglar och andra lätt smutsade ytor. En normal utspädning är lämplig för allmän rengöring av alla ytor i hemmet och en stark utspädning rengör mycket smutsiga och feta ytor som grillar och ugnar.

En av våra nyaste rengöringsredskap är Minimoppen, som är utmärkt t.ex. för rengöring av balkongglas och duschväggar. Den kan fästas på ett mopp-skaft, vilket gör den också lämplig för att tvätta höga fönster.