HomCare som banbrytare

HomCare har varit en pionjär inom många områden, t.ex. i att få ut koncentrerade rengörings- och tvättmedel på marknaden och att lansera spraymetoden och mikrofiberprodukter för rengöring.

Vi vill att våra produkter ska fungera för människors, hemmets och naturens bästa. De flesta HomCare produkterna är koncentrat som endast kräver en mycket liten dos. Ett paket räcker länge, så det blir mindre förpackningsavfall och detta minskar miljöpåverkan från transport av produkterna. Påfyllningsbara förpackningar stödjer principen om ekologi. I produktserien BioSwipe har säkerheten tagits till en ny nivå genom att använda naturliga och biologiska ingredienser.

På skönhetsvårdssidan har Aloe Vera och pH-balanserade produkter varit hörnstenarna i NaturCare serien redan i flera decennier. Vi utvecklar ständigt våra skönhets- och hudvårdsprodukter, men grunden är fortfarande dessa testade och unikt funktionella handlingslinjer. Numera används även nordiska bär och probiotika i produktlinjen i tillägg till Aloe Vera.

ALOE VERA

HAVTORN

SVARTA VINBÄR