Swipe rengöringsprodukter har en lång tradition. Hittills har de använts runt om i världen i mer än 50 år. Swipe produkterna är effektiva kemiska rengöringsmedel med biologiskt nedbrytbara aktiva komponenter. Produkterna är ett koncentrat som användaren späder ut med vatten eller används med extremt låg dosering. Detta hjälper till att skydda miljön mot onödigt avfall av förpackningsmaterial. Tack vare koncentratet tar det också mindre energi att producera, transportera och lagra produkterna. Swipe-rengöringssortimentet omfattar alla universella rengöringsmedel som behövs för rengöring i hemmet.

Läs mera

I Swipe tvättmedelssortiment finns produkter som täcker alla behov av tvätt i hemmet. I sortimentet ingår nästa generations tvättmedelspulver Family White och specialprodukter för fläckborttagning, färgåtergivning samt mjuka och väldoftande textilier. Alla tvättmedelsprodukter är koncentrerade vilket blir ekonomisk att använda tack vare den låga doseringen. Och som en bonus, blir det mindre förpackningsavfall.

I Swipe-sortimentet finns det även produkter för diskmaskinen.

Swipe Magic

285 kr

Swipe Magic är lämplig för behandling av läder-, trä- och melaminytor. Det ger ytorna ett snyggt utseende och gör ytan antistatisk, vilket skyddar mot damm. Bearbetningen går snabbt och enkelt. Förpackningen innehåller tre svampar.

Ingredienser: mer än 30% petrolatumoljor, 15-30% mineraloljor, silikoner
Köp från vår webbutik

Family White 3 kg

455 kr

Family White är ett ekonomiskt tvättmedel för vita och färgade textilier. Det innehåller massor av aktiva biologiskt nedbrytbara ingredienser som ökar tvättkraften. Family White är ett parfymfritt tvättmedelskoncentrat med extremt låg dosering.

Ingredienser 15-30% natriumkarbonater, 15-30% syrebaserade blekmedel, <5% anjoniska tensider, <5% nonjoniska tensider, <5% fosfonater, enzymer
Köp från vår webbutik

Family Color 1 L

200 kr

Family Color är ett doftfritt och färglöst tvättmedel. Det tar effektivt bort smuts vid en tvättemperatur på 30-60 grader. 

Ingredienser 5-15% anjoniska tensider, <5% nonjoniska tensider, <5% fosfonater, fenoxietanol, enzymer
Köp från vår webbutik

Crystal Tabs

159 kr

Crystal Tabs all in one är en effektiv disktablett som läggs i facket för diskmedel i diskmaskinen. Man behöver inte ta bort plasten den är inslagen i, den löses upp under diskningen. Tabletterna är fosfatfria och innehåller både ett effektivt rengöringsmedel samt ett sköljmedel. Förpackningen innehåller 40 tabletter.

Ingredienser 5-15% syrebaserade blekmedel, mindre än 5% polykarboxylater, nonjoniska tensider, enzymer
Köp från vår webbutik

Brite 500 ml

169 kr

Brite är ett surt rengöringsmedel som effektivt tar bort avlagringar från mineraler och rost i badrum, bastu och andra våtutrymmen. Brite är också utmärkt för rengöring av olika aluminium-, koppar- och mässingsytor och föremål. Brite späds ut med vatten före användning. En flaska koncentrat ger ca 12 flaskor normalblandning.

pH 1,2
Ingredienser Mindre än 5% nonjoniska tensider
Köp från vår webbutik

Somthin’Else 500 ml

169 kr

Somthin’Else är ett milt allrengöringsmedel som är utmärkt för allt som är ömtåligt och för rengöring av känsliga ytor och naturmaterial. Lämpar sig även bra för handdisk eller som flytande tvål. Somthin’Else är ett koncentrat som måste spädas ut med vatten före användning. Den kan även användas på parkett-, laminat-, kork och plastgolv. Fungerar lika bra på lack-, trä-, kakel och marmor ytor. En flaska koncentrat ger lite mer än 6 flaskor normal utspädning.

pH 5,2
Ingredienser Nonjoniska tensider, anjoniska tensider, amfotera tensider 5-15%, natriumbensoat, doftämnen
Köp från vår webbutik

Swipe 500 ml

169 kr

Swipe är ett koncentrat alkaliskt allrengöringsmedel som är ekonomiskt och effektivt med ett flertal användningsområden. Ett bekvämt set med 3 tomma sprayflaskor gör Swipe-koncentratet lätt att späda ut och använda med olika koncentrationer. En mild blandning är lämplig till exempel för glas- och fönsterytor, medan en normal blandning kan användas för allrengöring och en stark blandning är bra till bl.a. ugn och grill. En 0,5 liters flaska koncentrat ger lite mer än 31 sprayflaskor normal blandning.

pH 11
Ingredienser aqua, ppg-2 methyl ether, potassium carbonate, sodium citrate, sodium dodecylbenzenesulfonate, ethoxylated alcohol c13-c15 (7 eo), capryl glucoside, ceteareth-2, sodium cumenesulfonate, sodium hydroxide, sodium diethylenetriamine pentamethylene phosphonate, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, parfum, CI 42051
Köp från vår webbutik

Silk 600 ml

129 kr

Silk är ett mycket koncentrerat, milt och skonsamt tvättmedel för både maskin- och handtvätt. Till handtvätt används 10 ml Silk i 10 liter vatten. Utmärkt för tvätt av ull, siden och sportkläder.

pH 8,3
Ingredienser 5-15% nonjoniska tensider och tvål, mindre än 5% fenoxietanol och parfymer
Köp från vår webbutik

Soft 750 ml

129 kr

Soft är ett koncentrerat antistatiskt sköljmedel som ger texiler en fräsch doft. Soft är även lämplig för känslig hud. Dosering i tvättmaskinen 10 ml och 5 ml för handtvätt. En flaska Soft räcker till 75 tvättar

Köp från vår webbutik

Swipe Ball

339 kr

Swipe Ball gör din tvätt fräschare och den innehåller också ett naturligt bakteriedödande silver. Swipe-bollen läggs med i tvätten som tvättas som vanligt med ett tvättmedel. När den utsätts för vatten släpper bollen silverjoner som fäster sig i tvätten under tvättcykeln. Den bakteriehämmande effekten kvarstår i tvätten och förebygger uppkomsten av obehaglig lukt. Varar i upp till 160 tvättar.

Köp från vår webbutik

30/60 500 g

169 kr

Swipe 30/60 är en tvättförstärkare. Det är ett blekmedel som använder syre som sin blekande aktiva ingrediens. Det används som blekmedel antingen separat under blötläggning eller tillsammans med ett tvättmedel. 30/60 är också effektiv som fläckborttagare och fungerar utmärkt på de flesta textilier och den är även bra vid rengöring av badrummet.

Ingredienser Mer än 30% syrebaserat blekmedel, mindre än 5% nonjoniska tensider, fosfonat, enzymer
Köp från vår webbutik

Family White 1 kg

179 kr

Family White är ett ekonomiskt tvättmedel för vita och färgade textilier. Det innehåller massor av aktiva biologiskt nedbrytbara ingredienser som ökar tvättkraften. Family White är ett parfymfritt tvättmedelskoncentrat med extremt låg dosering.

Ingredienser 15-30% natriumkarbonater, 15-30% syrebaserade blekmedel, <5% anjoniska tensider, <5% nonjoniska tensider, <5% fosfonater, enzymer
Köp från vår webbutik

Vill du ha personlig betjäning?

Välj en HomCare-representant nära dig, de hjälper och svarar gärna på frågor angående bl.a. våra produkter.

Sök närmaste Representant