Swipe rengöringsprodukter har en lång tradition. Hittills har de använts runt om i världen i mer än 50 år. Swipe produkterna är effektiva kemiska rengöringsmedel med biologiskt nedbrytbara aktiva komponenter. Produkterna är ett koncentrat som användaren späder ut med vatten eller används med extremt låg dosering. Detta hjälper till att skydda miljön mot onödigt avfall av förpackningsmaterial. Tack vare koncentratet tar det också mindre energi att producera, transportera och lagra produkterna. Swipe-rengöringssortimentet omfattar alla universella rengöringsmedel som behövs för rengöring i hemmet.

Läs mera

I Swipe tvättmedelssortiment finns produkter som täcker alla behov av tvätt i hemmet. I sortimentet ingår nästa generations tvättmedelspulver Family White och specialprodukter för fläckborttagning, färgåtergivning samt mjuka och väldoftande textilier. Alla tvättmedelsprodukter är koncentrerade vilket blir ekonomisk att använda tack vare den låga doseringen. Och som en bonus, blir det mindre förpackningsavfall.

I Swipe-sortimentet finns det även produkter för diskmaskinen.

Swipe Gold mikrofiberduk

Swipe Gold mikrofiberduk

199 kr

En vacker guldfärgad mikrofiberduk med en vågig textur på ena sidan och en vävd textur på den andra. Den mycket absorberande vågiga strukturen samlar upp och håller kvar smuts. Rengör snabbt utan att lämna ränder och lämnar en blank yta. Användning: torkning, polering, avläsnande av fettläckar och allmän rengöring. Användningsområden: glas, blanka ytor, rostfritt stål, krom, granit, hällar etc. Storlek 36 x 36 cm.

Köp från vår webbutik
Swipe Crystal Gel Natural

Swipe Crystal Gel Natural 600 ml

199 kr

Swipe Crystal Gel Natural är en multifunktionell diskmaskinsgel som innehåller både diskmedel, sköljmedel och salt. Diskgelen tar bort fett och rengör noggrant. Dessutom har produkten en vattenavhärdare som minskar kalkbildningen i diskmaskinen. Upp till 60 tvättar, 3,32 kr/tvätt.

Ingredienser: 15-30% komplexbildare MGDA, 5-15% nonjoniska ytaktiva ämnen, <5% fosfonat, <5% polykarboxylater, enzymer. 95 % av råvarorna är växtbaserade
Köp från vår webbutik
Swipe 30/60 Gel

Swipe 30/60 Gel

105 kr

30/60 Gel tar bort fläckar från textilier vid en temperatur på 30-60 grader. Den kan användas för alla textilier som tål vattentvätt. Använd inte på ull, siden eller läder. 30/60 Gelen appliceras på den fuktade textilen och får verka under en tid. Plagget tvättas sedan normalt. Som med rengöringsmedlet 30/60 är det bra att först testa plaggens färgfasthet på en obemärkt plats.

Ingredienser: Aqua, Glyecerin, Sodium C10-13 alkyl benzenesulfonate, sodium laureth sulfate, Alcohols C13-15, ethoxylated (7EO) (1-hydroxyethylidene)bisphosphonic acid sodium salt (4Na), phenoxethanol, sodium chloride, citric acid, subtilisin, amylase a-, lipase, lyase pectate, mannanase endo- 1,4B-
Köp från vår webbutik
Swipe Laundry Vinegar

Swipe Laundry Vinegar 500 ml

179 kr

Laundry Vinegar tvättvinäger tillverkas i mintvatten och har en behaglig doft av rabarber och äpple. Det används på samma sätt som ett sköljmedel och är avsett att mjuka upp och fräscha upp tvätten. Tvättvinäger håller också färgerna klara och minskar ludd och noppor på kläderna. Laundry Vinegar har ett mycket surt pH (pH 2-3) och denna surhet tar bort kalk och eventuella tvättmedelsrester från tvättmaskinen och rören.

Ingredienser: aqua, acetic acid, caprylyl/capryl glucoside, parfum
Köp från vår webbutik
Swipe Sport Wash

Swipe Sport Wash 600 ml

179 kr

Sport Wash är speciellt utformad för att tvätta sport-, arbets-, utomhus- och fritidstextilier gjorda av tekniska specialbehandlade material. Sport Wash rengör textilierna effektivt även i låga temperaturer och skyddar de unika egenskaperna hos textilierna. Dosering: 20-40 ml per tvätt. Upp till 30 maskintvättar, 5,97 kr/tvätt.

Ingredienser: aqua, lauryl glucoside, trisodium dicarboxymethyl alaninate, brassica campestris seed oil, propylene glycol, ethoxylated polyethyleneimine, citric acid, phenoxyethanol, alcohol, potassium hydroxide, mek, isopropyl alcohol, alcohols (C12-13, branched and linear, ethoxylated (5-15 EO)), denatium benzoate, colorant
Köp från vår webbutik
Swipe Family White

Family White 1 kg

189 kr

Family White är ett ekonomiskt tvättmedel för vita och färgade textilier. Det innehåller massor av aktiva biologiskt nedbrytbara ingredienser som ökar tvättkraften. Family White är ett parfymfritt tvättmedelskoncentrat med extremt låg dosering. Upp till 67 tvättar, 2,82 kr/tvätt.

Ingredienser: 15-30% natriumkarbonater, 15-30% syrebaserade blekmedel, <5% anjoniska tensider, <5% nonjoniska tensider, <5% fosfonater, enzymer
Köp från vår webbutik
Swipe 30/60

30/60 500 g

179 kr

Swipe 30/60 är en tvättförstärkare. Det är ett blekmedel som använder syre som sin blekande aktiva ingrediens. Det används som blekmedel antingen separat under blötläggning eller tillsammans med ett tvättmedel. 30/60 är också effektiv som fläckborttagare och fungerar utmärkt på de flesta textilier och den är även bra vid rengöring av badrummet.

Ingredienser: Mer än 30% syrebaserat blekmedel, mindre än 5% nonjoniska tensider, fosfonat, enzymer
Köp från vår webbutik
Swipe Magic

Swipe Magic 100 ml

299 kr

Swipe Magic är lämplig för behandling av läder-, trä- och melaminytor. Det ger ytorna ett snyggt utseende och gör ytan antistatisk, vilket skyddar mot damm. Bearbetningen går snabbt och enkelt. Förpackningen innehåller tre svampar.

Ingredienser: mer än 30% petrolatumoljor, 15-30% mineraloljor, silikoner
Köp från vår webbutik
Family White 3 kg tvättpulver

Family White 3 kg

470 kr

Family White är ett ekonomiskt tvättmedel för vita och färgade textilier. Det innehåller massor av aktiva biologiskt nedbrytbara ingredienser som ökar tvättkraften. Family White är ett parfymfritt tvättmedelskoncentrat med extremt låg dosering.

Ingredienser 15-30% natriumkarbonater, 15-30% syrebaserade blekmedel, <5% anjoniska tensider, <5% nonjoniska tensider, <5% fosfonater, enzymer
Köp från vår webbutik
Family Color tvättmedel

Family Color 1 L

200 kr

Family Color är ett doftfritt och färglöst tvättmedel. Det tar effektivt bort smuts vid en tvättemperatur på 30-60 grader. 

Ingredienser 5-15% anjoniska tensider, <5% nonjoniska tensider, <5% fosfonater, fenoxietanol, enzymer
Köp från vår webbutik
Swipe Crystal Tabs diskmaskinstabletter

Crystal Tabs 40 st.

179 kr

Crystal Tabs all in one är en effektiv disktablett som läggs i facket för diskmedel i diskmaskinen. Man behöver inte ta bort plasten den är inslagen i, den löses upp under diskningen. Tabletterna är fosfatfria och innehåller både ett effektivt rengöringsmedel samt ett sköljmedel. Förpackningen innehåller 40 tabletter.

Ingredienser: 5-15% syrebaserade blekmedel, mindre än 5% polykarboxylater, nonjoniska tensider, enzymer
Köp från vår webbutik
Swipe Brite

Brite 500 ml

189 kr

Brite är ett surt rengöringsmedel som effektivt tar bort avlagringar från mineraler och rost i badrum, bastu och andra våtutrymmen. Brite är också utmärkt för rengöring av olika aluminium-, koppar- och mässingsytor och föremål. Brite späds ut med vatten före användning. En flaska koncentrat ger ca 12 flaskor normalblandning.  15,12 kr/flaska.

pH 1,2
Ingredienser: Mindre än 5% nonjoniska tensider, aqua, sulfamic acid, ethoxlated fatty alcohol c10, phosphoric acid, ppg-2 methyl ether, capryl glucoside, lactic acid, färgämne
Köp från vår webbutik
Swipe Somthin'Else

Somthin’Else 500 ml

189 kr

Somthin’Else är ett milt allrengöringsmedel som är utmärkt för allt som är ömtåligt och för rengöring av känsliga ytor och naturmaterial. Lämpar sig även bra för handdisk eller som flytande tvål. Somthin’Else är ett koncentrat som måste spädas ut med vatten före användning. Den kan även användas på parkett-, laminat-, kork och plastgolv. Fungerar lika bra på lack-, trä-, kakel och marmor ytor. En flaska koncentrat ger lite mer än 6 flaskor normal utspädning. 31,50 kr/flaska.

pH 5,2
Ingredienser: Nonjoniska tensider, anjoniska tensider, amfotera tensider 5-15%, natriumbensoat, doftämnen
Köp från vår webbutik
Swipe Original

Swipe Original 500 ml

189 kr

Swipe Original är ett koncentrat alkaliskt allrengöringsmedel som är ekonomiskt och effektivt med ett flertal användningsområden. Ett bekvämt set med 3 tomma sprayflaskor gör Swipe-koncentratet lätt att späda ut och använda med olika koncentrationer. En mild blandning är lämplig till exempel för glas- och fönsterytor, medan en normal blandning kan användas för allrengöring och en stark blandning är bra till bl.a. ugn och grill. En 0,5 liters flaska koncentrat ger lite mer än 31 sprayflaskor normal blandning. 6,10 kr/flaska.

pH 11
Ingredienser: aqua, ppg-2 methyl ether, potassium carbonate, sodium citrate, sodium dodecylbenzenesulfonate, ethoxylated alcohol c13-c15 (7 eo), capryl glucoside, ceteareth-2, sodium cumenesulfonate, sodium hydroxide, sodium diethylenetriamine pentamethylene phosphonate, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, parfum, CI 42051
Köp från vår webbutik
Swipe Silk tvättmedel för fintvätt

Silk 600 ml

129 kr

Silk är ett mycket koncentrerat, milt och skonsamt tvättmedel för både maskin- och handtvätt. Till handtvätt används 10 ml Silk i 10 liter vatten. Utmärkt för tvätt av ull, siden och sportkläder. Upp till 60 tvättar, 2,15 kr/tvätt.

pH 8,3
Ingredienser: 5-15% nonjoniska tensider och tvål, mindre än 5% fenoxietanol och parfymer
Köp från vår webbutik
Swipe Soft

Soft 750 ml

129 kr

Soft är ett koncentrerat antistatiskt sköljmedel som ger texiler en fräsch doft. Soft är även lämplig för känslig hud. Dosering i tvättmaskinen 10 ml och 5 ml för handtvätt. En flaska Soft räcker till 75 tvättar. 1,72 kr/tvätt.

Köp från vår webbutik
Swipe Ball

Swipe Ball

339 kr

Swipe Ball gör din tvätt fräschare och den innehåller också ett naturligt bakteriedödande silver. Swipe-bollen läggs med i tvätten som tvättas som vanligt med ett tvättmedel. När den utsätts för vatten släpper bollen silverjoner som fäster sig i tvätten under tvättcykeln. Den bakteriehämmande effekten kvarstår i tvätten och förebygger uppkomsten av obehaglig lukt. Varar i upp till 160 tvättar. 2,12 kr/tvätt

Köp från vår webbutik

Vill du ha personlig betjäning?

Välj en HomCare-representant nära dig, de hjälper och svarar gärna på frågor angående bl.a. våra produkter.

Sök närmaste Representant