Bland Swipe städredskapen hittar du mikrofiberredskap samt andra rengöringsdukar och verktyg. Med Swipe mikrofiberrengöringsprodukter får du ett perfekt städresultat och förbättrar samtidigt kvaliteten på inomhusluften i ditt hem, vilket är viktigt för din hälsa och ditt välbefinnande. Mikrofiber tar bort damm mer effektivt och tystare än till exempel en dammsugare som låter damm sväva i rumsluften och sprider bakterierna ur dammpåsen när den dammsugs.

Swipe mopp

Swipe mopp

629 kr

Detta set inkluderar en mikrofibermopp för torr användning och en för våttorkning, ett moppstativ och ett teleskopskaft med en justerbar längd på 100-180 cm.

Köp från vår webbutik
Swipe golvtorkare

Swipe golvtorkare 35 cm

259 kr

Golvtorkare till moppsetet. OBS! Innehåller endast golvtorkaren, teleskopskaftet kan beställas separat.

Köp från vår webbutik
Swipe Flex

Swipe Flex

399 kr

Swipe Flex är ett böjbart mikrofiberredskap för avlägsnande av damm från besvärliga och trånga ställen som bakom värmeelement eller kylskåp, under låga möbler och från smala mellanrum. Swipe Flex kan fästas på moppskaftet vilket underlättar att rengöra damm uppe på skåp och andra högre ställen. Swipe Flex kan enkelt böjas till valfri position och rätas ut igen.

Köp från vår webbutik

Swipe Fönsterskrapa 25 cm

189 kr

Högkvalitativ och hållbar fönsterskrapa, som kan fästas på moppskaftet med den medföljande adaptern, dvs. den kan användas även för att torka höga fönster.

Köp från vår webbutik
Swipe glasögondukar

Swipe glasögondukar 2 st.

129 kr

Mikrofiberdukar för rengöring av glasögon, bildskärmar, optik och övriga känsliga glasytor. Förpackning med 2 dukar á 18 x 20 cm.

Köp från vår webbutik
Swipe dukar för fukttorkning

Swipe dukar för fukttorkning 4 st.

189 kr

Mycket absorberande mikrofiberdukar för våtavtorkning. Förpackning med 4 dukar i olika färger. Duken storlek är 40 x 38 cm.

Köp från vår webbutik
Swipe Duo-bambuduk

Swipe Duo-bambuduk

129 kr

Duo-bambuduken är en multifunktionell duk med ena sidan lätt slipande och den andra sidan mycket absorberande. Duken har många användningsområden både inomhus och utomhus. Den är perfekt för rengöring av trädgårdsmöbler, fönsterbrädor, badrum, kök och många andra föremål. Material 66% polyester, 18% bambu och 16% polyamid. 25 x 21 cm

Köp från vår webbutik
Swipe Bambuduk

Swipe Bambuduk

129 kr

Mikrofiberduk som innehåller bambufiber för efterbehandling av glas, speglar och andra blanka ytor. Resultatet är en kristallklar och torr yta och duken lämnar inte något ludd. 48 x 36 cm.

Köp från vår webbutik
Swipe mikrofiberduk

Swipe Mikrofiberduk

129 kr

Högkvalitativ mjuk mikrofiberduk för daglig dammning av hemmet. Storlek 40 x 40 cm.

Köp från vår webbutik
Swipe Bou Boul rengöringsull

Swipe Bou Boul rengöringsull

100 kr

Bou Boul rengöringsull är ett effektivt verktyg för att avlägsna fett och envis smuts från till exempel stålytor. Kontrollera rengöringsinstruktionerna för ytan som ska rengöras för att försäkra att användning av slipmedel inte är förbjudet (t.ex. Teflon och kristall).

Köp från vår webbutik
Swipe Cleaning Wipes

Swipe Cleaning Wipes 80 st.

125 kr

Cleaning Wipes dukarna levereras torra och fuktas hemma med önskad Swipe eller BioSwipe utspädning (ingår inte). Det finns 80 st i burken. Refill kan köpas separat.

Köp från vår webbutik
SwipeTex rengöringsdukar

SwipeTex rengöringsdukar 50 st.

139 kr

SwipeTex rengöringduken är en absorberande rengöringsduk som kan användas i köket och annan rengöring eller till exempel vid service på en bil. Förpackad i en rulle, storleken på avrivningsarket är 30 x 50 cm. SwipeTex är tillverkad av 70% viskos och 30% polyester och kan kasseras genom förbränning. Duken kan användas antingen som den är eller på en mikrofibermopp.

Köp från vår webbutik
Swipe Catch Colour färgsamlare

Swipe Catch Colour färgsamlare

95 kr

Swipe Catch Color förhindrar att färger och smuts fastnar från en textil på en annan under tvätten genom att fånga färg och smutspartiklar från tvättvattnet. På detta sätt förblir de ursprungliga färgerna på kläderna ljusa från tvätt till nästa. Dosera tvättmedlet som normalt och lägg också en Catch Color-duk i tvättmaskinen bland tvätten. Kassera trasan med normalt hushållsavfall efter tvätt. Trasan fungerar vid tvättemperaturer på 20-90˚C. Förvara utom räckhåll för barn. Paketet innehåller 30 dukar.

Köp från vår webbutik
Swipe diskborste

Swipe diskborste

179 kr

En hållbar diskborste av hög kvalitet. Diskborsten håller länge i användning. Den tål temperaturer upp till 200 grader och kan tvättas eller kokas vid behov.

Köp från vår webbutik

Vill du ha personlig betjäning?

Välj en HomCare-representant nära dig, de hjälper och svarar gärna på frågor angående bl.a. våra produkter.

Sök närmaste Representant