Njut av städning

Ett rent och välskött hem är en del av ditt och din familjs välbefinnande. HomCares välkända och högkvalitativa rengöringsprodukter är:
Effektiva – de rengör ditt hem, din tvätt och din disk
Ekonomiska – de flesta produkterna är koncentrat som späds ut med vatten före användning
Ekologiska – säkera för människor, miljö och ytor.
Den mest kända produkten Swipe-serien har i över 40 år varit Swipe Original tvättmedel. Den har använts i miljoner hushåll världen över. Det finns även många andra produkter för hushållsrengöring, tvätt och disk.

Till förmån för dig och miljövänligt

Vi använder biologiskt nedbrytbara ingredienser i våra produkter. Eftersom koncentrerade produkter håller längre behöver du inte köpa dem så ofta, du sparar pengar och samtidigt minskar du mängden plast och förpackningsavfall och även transportkostnader för produkter. HomCare Nordic Oy följer EU-direktiv, avfallslagen och statliga beslut och förordningar för de behandlingsförpackningar som företaget marknadsför . HomCare har aldrig testat eller testar någon produkt eller råvara på djur. EU har inte tillåtit djurförsök med färdiga kosmetiska produkter sedan den 11 september 2004. När det gäller råvaror har EU haft ett så kallat ”råvaruförbud” mot djurförsök från den 11 mars 2009, där råvarornas säkerhet inte får testas på djur. Förbudet gäller alla djurförsök.